Velkommen

Velkommen til ASYL!Koncert.

ASYL!Koncert præsenterer en ny generation af forfattere med flygtningebaggrund tonesat i ny dansk kompositionsmusik, spillet af en klassisk trio og fortolket i interaktivt mediedesign. Koncerten tager udgangspunkt i digte af herboende forfattere fra Iran, Afghanistan, Irak og Bosnien og handler om den særlige dobbelthed flygtninge oplever: Mellem det nye og det gamle land, mellem glæder og afsavn, mellem tryghed og frygt.

Ved hjælp af nye interaktive teknologier er der skabt en digital billedfortælling til koncerten, der projekteres op på store lærreder.

Koncerten, der varer ca. 60 minutter, er blevet til i et samarbejde med Dansk Flygtningehjælp og er komponeret for guitar, slagtøj, sang og lydspor.

ASYL!Koncert har haft urpremiere på ARoS i Århus og Litteraturhaus i København i juni. Der planlægges i øjeblikket opførelser i resten af landet i efteråret og vinteren 2009 og hele 2010.
Hvis du er interesseret i at få asylkoncert til et kulturhus, et koncertsal, en skole eller en kirke i nærheden af dig, så klik på ”Bestil ASYL!Koncert” i menuen til venstre.