MUSIKERE

Mikkel Ib Rasmussen (f. 1976) // Slagtøj Uddannet fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium 2008. Freelance musiker/performer og fast trommeslager i BOIL (www.boilmusic.com). Har spillet i både indland og udland med sit One-Man-Solo-Performer-Show og som solist i orkestersammenhænge. Eksperimenterer dagligt med slagtøj, sampling, mixning og lydredigering af trommer.

Niels Jørgen Tranberg (f. 1978) // Basbaryton Niels Jørgen Tranberg er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium med diplomeksamen i 2005. Niels Jørgen Tranberg har medvirket i flere musikdramatiske værker, bl.a. i koret på Den Ny Opera og Århus Sommeropera. Desuden assisterer han jævnligt i Den Jyske Operas kor. Han har sunget partier som Budd i Brittens ”Albert Herring”, Seneca i Monteverdis ”Poppeas kroning” samt ypperstepræsten i Saint-Saëns’ ”Samson og Dalila” Derudover har Niels Jørgen Tranberg været solist i bl.a. Mozarts Requiem, Bachs Juleoratorium og Johs. Passionen samt i Händels Messias med Sønderjyllands Symfoniorkester. Optrådte i 2007 i Århus Festuge med ÅrhusKammerOperas ”Baggårdsopera”.

Thea Vesti Pedersen (f. 1978) // Guitarist // Projektleder. Klassisk guitarist uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus og fra Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona. Thea er freelance guitarist og spiller i klassiske konstellationer som solist og som kammermusiker. Har siden 2001 lavet eksperimenterende opsætninger med ny kompositionsmusik, i teaterforestillinger hvor klassisk musik optræder i uventede sammenhænge og cross-over projekter med rytmiske musikere. Thea spiller fast med guitarist Frederik Munk Larsen i Vesti-Munk Guitarduo, med mezzosopranen Marie Troelsen og med sangeren Kristina Holgersen. Thea er fra 2007 optaget på Solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium. Læs mere på www.TheaVestiPedersen.dk