Charli XCX: mixtape mystik og en pop-karriere i flux

Hvis Nummer 1 Angel er et mixtape, hvorfor du er nødt til at betale for det? Hit-generering af sangskriver-for-hire er ved at tage en mærkelig, indviklet rute til stjernestatus.

Det er kedeligt at lytte til, rig og succesfuld pop stjerner stønnen om, hvordan berømmelsen har ændret dem. Men det er lige så trættende at lytte til dem, jamre over deres store label bagmænd. Ligesom at lytte til en en-sidet rant om din makker chef, men forstørret af en million, det kun tjener som en kortsigtet anger management løsning til den kunstner, samtidig med at den offentlige luftning af snavset vasketøj ikke ofte travlt med etiketten sammen. Når det er sagt, at, i tilfælde af bona fide pop-stjerne, og hit-generering af sangskriver-for-hire Charli XCX – som for nylig udgivet et nyt mixtape i stedet for hendes forsinkede tredje album – hendes gripes fremhæve nogle interessante problemer med at være et stort pladeselskab pop star i 2017. Mens nogle pop stjerner, der synes at flyde ubesværet gennem hver del af deres karriere, Charli XCX ‘ s bane, så vidt føles som at vade gennem sirup.

Når Charli XCX – Charlotte Aitchison – ankom med 2013’s fremragende True Romance, hun var en blog-venligt, goth-pop praktiserende læge, hvis kritiske ros opvejes hendes kommerciel succes, så stærkt hun syntes at eksistere kun i print. Det er sikkert at antage første uge UK salg af 1,241 kopier til True Romance ikke ville have begejstret for hendes label Atlanterhavet, med succes af en pop star ‘ s debut enormt vigtigt, når det kommer til ting som kontraktforlængelse. Men, som Sia, Charli havde en ekstra, mere lukrative streng til sin bue: hun kan banke ud radio-drabet hits for andre, tilsyneladende i løbet af et øjeblik.

I 2013, som hun skrev og fremhævede på Icona Pop ‘ s jeg Elsker Det, for en UK chart-topper-og AMERIKANSKE Top 10 hit, der blev hurtigt fulgt op af den lige så massiv Fancy af Iggy Azalea. Siden da har hun skrevet Selena Gomez ‘ s Top 5 hit Samme Gamle Kærlighed (oprindelig indspillet af Rihanna), og har arbejdet med alle fra James Blunt.jeg.er til Blondie.